Jakamarus 40% 0,5L + 100% bylinný extract

Kód: 14011
399 Kč / ks
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Jedná se o sudový extract bylin a koření macerovaných v jemném lihu a který byl určen pro léčení problémů se zažíváním a trávením.

Detailní informace

Detailní popis produktu

VYPRODÁNO Náhrada ZDE

Za nás to je asi jeden z nejlepších likérů v ČR, který má optimální vyvážení hořkosti, sladkosti, kořenitosti a nádherné vůně. Prvorepublikový bylinný likér JA-KA-MA-RUS, který se vyrábí od roku 1916 podle původní receptury lékárníka Aloise Kříže a který se díky své jemné sladkosti přecházející do hořké a kořeněné chuti proslavil v celé tehdejší Československé republice. Co ho odlišuje, je jeho dlouhé 9 měsíční staření v původních originálních sudech a poměr ředění 1:1, což je jeden z nejlepších poměrů u bylinných likérů.

100% sudový extract: 

Jedná se o sudový extract bylin a koření macerovaných v jemném lihu a který byl určen pro léčení problémů se zažíváním a trávením. Od roku 1932 je tento extrakt základem pro výrobu bylinného likéru Jakamarus a od té doby se prodával pouze jako součást tohoto likéru.

Doplňkové parametry

Kategorie: LIKÉRY a ostatní alkoholické nápoje
Ostatní: Exklusivně u nás, Z českých surovin
Zpracování: macerace
Objem v L: 0,5
Obsah alkoholu: 40%
Kraj: Olomoucký
Složení: macerát bylin a koření, velejemný líh, cukr, barvivo:karamel
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

 

Legendární prvorepublikový bylinný likér JA-KA-MA-RUS, který se vyrábí od roku 1932 podle původní receptury lékárníka Aloise Kříže a který se díky své jemné, hořké a kořeněné chuti proslavil v celém tehdejším Československu. Díky dlouhé době zrání 9 měsíců v dubových sudech, vyniká Jakamarus charakteristickou hořkosladkou a kořeněnou chutí. Vyniká obsahem více než 50 % extraktu z bylin a koření z celého světa. Ten tvořil základ původní léčivé tinktury podporující zažívání a trávení. Pro tyto vlastnosti se i dnes řadí mezi vyhledávané digestivy.