Bairnsfather
Počátky této značky sahají až do roku 1992, kdy se Kyle Bainrsfather spojil s Martinem Seborem, legendárním českým výrobcem nejkvalitnějších absinthů své doby. Tragicky však ještě téhož dne Martin Šebor odešel ze světa, a tak se Kyle rozhodl převzít výrobu a pokračovat v odkazu mistrného řemesla macerace. Od té doby se specializuje především na absinthy a bylinné likéry, které vyrábí s nekompromisním důrazem na kvalitu, tradici a ruční zpracování. Klíčem k jedinečnosti jeho produktů jsou 100% přírodní suroviny, z nichž velká část pochází přímo z jeho vlastních polí nebo od prověřených lokálních pěstitelů. Jedním z nejdůležitějších prvků jeho výroby je neupravená kojenecká voda z hlubinného podzemního pramene, která nápojům dodává mimořádnou čistotu a jemnost. Pečlivý výběr bylin, prvotřídní líh a tradiční výrobní postupy pak dotvářejí charakter těchto výjimečných destilátů, které jsou synonymem řemeslné dokonalosti.
Jaká je cesta od suroviny k lahvi a co všechno obnáší ruční výroba těchto prémiových nápojů? Více se dozvíte v exkluzivním rozhovoru s Kylem!

Recept pochází z 18. století pro čistý vanilkový likér a trvalo další rok, než se recept odladil do současné podoby se zachováním původní výrobní technologie - hmoždíř a...

Pochází z Jeseníků, kde rodina Bairnsfatherova na vlastních polích pěstuje pelyněk, který je základem všech absinthů.
Stránka 1 z 1 - 23 položek celkem