Hřebečská medovina

Ivana Bakrlíková se rozhodla v roce 2002 vyrábět vlastní medovinu. Zkušenosti převzala od svého tatínka, který měl a má vlastní včelstva a zkušenosti s medovinou rovněž. Dnes Ivana svou slávou předběhla svojí známostí svého tatínka a od té doby vyrobila více jak 11 druhů medoviny. Krása a dobrota jejich medoviny vychází nejdříve ze skvělé péče o jejich včelky, správného kvšení a jemného doladění zejména bylinkami a ovocem. Pokud chcete vědět více, tak je zde příjemný rozhovor :-)
Medovina zrála v dubových sudech po portském vínu, to jí dává jemné tóny vanilky, které pomalu vystupují na úkor sladkosti.
401
Medovina, která vznikla přírodním kvašením medu za účasti přírodních vinných kvasinek.
1194
Medovina nejvýraznějšího charakteru v sobě snoubí celkem 21 bylin, které tvoří znamenitou kamenitou sladkohořkou chuť.
1082
Vůně je jemná a bohatá, s tóny červeného vína.
485
403
405
Chuť je jemně nahořklá díky výraznému chmelu v chuti a je perfektně doladěná hřebíčkem.
406
402
Její chuť je krásně ovocitá až šťavňatá hodně do široka otevřená.
404
Stránka 1 z 1 -
9 položek celkem